facebook_img

Web Design

De ce să ai un website?

Prezența online a afacerii dumneavoastră reprezintă un lucru esențial în ziua de astăzi. Prin intermediul site-ului, clienții pot vedea serviciile și produsele pe care le oferiți, împreună cu alte detalii importante despre afacerea dumneavoastră.

Fie că este vorba de un site de prezentare, sau doriți un magazin online, noi vă oferim servicii complete de creare Site de Prezentare și creare Magazin Online la cele mai înalte standarde, folosind ultimele tehnolgii ( HTML5/ CSS3/ JavaScript/ PHP/ MySQL)

Creare site de prezentare

Un site de prezentare reprezintă imaginea firmei dumneavoastră în mediul online.
Printre caracteristicile siteurilor de prezentare construite de noi se numără:

Optimizare SEO

Unul dintre cele mai importante aspecte în realizare unui website este optimizarea SEO onpage care are un rol decisiv în apariția site-ului în rezultatele motoarelor de căutare.

User Friendly

În realizarea unui site, ne punem în perspectiva vizitatorilor acestuia. Atât designul și structura site-ului trebuie să fie intuitive și ușor de folosit.

Design Unic

În funcție de domeniul de activitate al afacerii, realizăm un design unic pentru fiecare website în parte.

Securitate

Siguranța online este un aspect important pentru orice proprietar de site web. Site-urile realizate de noi au un nivel ridicat de securitate pentru atacurile cibernetice.

Panou de administrare

După finalizarea site-ului, prin intermediul panoului de administrare vă puteți administra site-ul fără a avea cunoștințe tehnice.

Consultanta si Suport

În cadrul fiecărui proiect oferim consultanță în vederea planificării structurii și designului siteului web.
De asemnea vă oferim suport și după finalizarea siteului.

Creare Magazin Online

Comerțul online este într-o creștere continuă an de an. Poți vinde orice produs ai avea, doar prin câteva click-uri și cu investiții considerabil mai mici decât cele ale unui magazin fizic. Printre caracteristicile magazinelor online construite de noi, putem enumera:

Module de plata

În cadrul magazinului online putem integra multiple opțiuni de plată: ramburs, OP, cu cardul etc. în funcție de nevoile afacerii tale.

Modul facturare

În cadrul magazinului online creat de noi ai modul de facturare care îți va permite să emiți facturi proforme, facturi fiscale.

Module de livrare

Putem seta diferite modalități de livrare în funcție de preț și distanța. La cerere, integram mazaginul online cu servicii de tip SelfAWB.

Management

Management al stocului de produse, al prețurilor și discount-urilor. Suport pentru multiple variante de produs: simplu, variabil, grupat, descărcabil.

Marketing Online

Scopul unui magazin on-line este să vândă. De aceea oferim integrare pentru diferite instrumente de marketing precum: Google Analytics, Facebook Pixel, HotJar etc.

Integrare Module

În funcție de tipul proiectului putem implementa module externe precum: modul multilingvistic, modul livechat, modul Facebook Messenger etc.

Pachete Web Design

Ai un proiect mai complex de realizat? Contactează-ne acum!