facebook_img

Design Grafic

Design Grafic

Alături de grafica unui site de prezentare sau magazin în mediul online, firma dumneavoastră trebuie să aibă o identitate vizuală și în mediul offline, prin intermediul logoului și al materialelor grafice printate. Aceastea trebuie să aibă o linie de design asemenatoare pentru toate canalele.

Firma noastră oferă servicii complete de design grafic ce cuprind: creare logo, cărți de vizită, flyere,brosuri/pliante, bannere, cataloage și afișe publicitare.

Creare Logo

Logo-ul unei firme trebuie să fie ușor de recunoscut și să transmită valorile pe care firma dorește să le comunice. Are rolul de a transmite consumatorilor informații esențiale despre viziunea companiei.

Logoul trebuie să evidențieze semnificația numelui sau activitatea companiei și să redea renumele acesteia. Acest lucru poate fi realizat printr-un simbol grafic și/sau al unui scris selectat. Pentru aceasta trebuie să fie aplicată formulă „KISS” (Keep It Short (and) Simple), ceea ce înseamnă — ce este simplu se memorează ușor.

CĂRȚI DE VIZITĂ

Principalul scop al unei cărți de vizită este să transmită informațiile dumneavoastră de contact potențialilor colaboratori sau clienți.

Elementele care trebuie să se găsească pe o carte de vizită sunt: logo-ul, numele persoanei, numele firmei, numerele de telefon, adrese de mail, adresa web. Pe lângă informațiile transmise, grafica are un rol esențial în transmiterea mesajului. Culorile de bază predominante sunt, de preferat, cele care se regăsesc și în logo.

Flyere / Pliante / Broșuri

Una din modalitățile de promovare din mediul offline, cu rată de succes mare o reprezintă marketing-ul direct. Acesta se realizează prin comunicarea de oferte promoționale prin: împărțirea de flyere, direct în cutiile poștale, cataloage, broșuri sau anunțuri de presă.

Design-ul unui flyer trebuie să  fie în concordanță cu produsul sau serviciul promovat, pentru a atrage în timp scurt atenția persoanelor. Textul flyerului trebuie să conțină neapărat un îndemn la acțiune și detalii concrete despre afacere: date de contact, locație, numere de telefon.