Un design web eficient ar trebui să-și îndeplinească cu ușurință funcția de bază, aceasta fiind de a transmite mesajul dorit implicând în același timp utilizatorul. Câțiva factori, cum ar fi consistența, culorile, imaginile, simplitatea și funcționalitatea contribuie la o bună proiectare a site-ului.

Acești factori împreună cu alți factori cheie vor contribui la modul în care este perceput website-ul dumneavoastră. Un site web bine proiectat poate ajuta la crearea încrederii și poate ghida vizitatorii către afacerea dumneavoastră.

User friendly


Site-ul dumneavoastră web trebuie să răspundă nevoilor utilizatorului. Având o intenție simplă și clară pe toate paginile,  va ajuta utilizatorul să interacționeze cu ceea ce aveți de oferit. Fie că este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online, IBB IT SYSTEM oferă servicii de webdesign calitative orientate spre nevoile clientului.

Știați că 38% dintre vizitatori nu revin la un site dacă conținutul sau aspectul nu inspiră încredere? Pentru utilizator designul și organizarea informațiilor în paginile website-ului, sunt la fel de importante ca serviciile  oferite.

Design modern

Simplitatea este cea mai bună metodă de urmat atunci când aveți în vedere experiența utilizatorului, interfața curată și bine organizată va face ca utilizatorii să revină pe site-ul și la serviciile oferite de dumneavoastră. Găsirea unei palete de culori care se potrivește mărcii, vă va permite să influențați comportamentul clientului, combinațiile plăcute de culori cresc angajamentul clienților și îl fac pe utilizator să se simtă bine.

Elemente grafice

Imagistica este fiecare aspect vizual utilizat în cadrul comunicațiilor. Aceasta include fotografii, ilustrații, videoclipuri și toate formele de grafică. Toate imaginile ar trebui să fie expresive și să surprindă spiritul companiei și să acționeze ca întruchiparea personalității lor de brand.

Nu este suficient doar să creați un website și să sperați că va genera rezultate pentru afacerea dumneavoastră. Trebuie să vă gândiți la construirea website-ului și la modul în care fiecare element are impact asupra experienței utilizatorului.

Responsive

De exemplu, un design web responsive este o abordare a unui design web codificat pentru a reda aspectul corect pe diferite dimensiuni de ecran sau pe o varietate de dispozitive. Un cod special este utilizat pentru a aduce această capacitate de răspuns, care este numită CSS Media Queries.

La IBB IT SYSTEM, în funcție de domeniul de activitate al afacerii, realizăm un design unic pentru fiecare website în parte. În cadrul fiecărui proiect oferim consultanță în vederea planificării structurii și designului siteului web.