facebook_img

SERVICII DE MENTENANȚĂ

Mentenanță IT hardware și software

Mentenanța IT constă într-un pachet de servicii, ce presupune inspectarea periodică a echipamentelor IT în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora, întreținerii, remedierii posibilelor defecțiuni constatate, precum și suportul pentru rețele de date și servere și administrarea acestora.

Serviciul nostru de mentenanță IT include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, ori de câte ori este necesar.
Pentru fiecare client, efectuăm o analiză detaliată a echipamentelor IT, a funcționalității sistemului informatic și a cerințelor firmei.
Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanță IT care să corespundă nevoilor reale din firma dumeavoastră.
Prin abonamentele noastre de mentenanță IT, IBB IT SYSTEM vă oferă garanția unor servicii de calitate privind întreținerea echipamentelor dumneavoastră.

HARDWARE & SOFTWARE

Prin monitorizarea echipamentelor IT, se evită potențialele riscuri de întreruperi ale activității companiei dumneavoastră. În cazul defectării unui echipament, intervenim în timp util pentru remedierea defecțiunilor, fie prin repararea sau înlocuirea acestuia.

SERVERE & REȚELE DE DATE

Performanța unei infrastructuri IT se bazează atât pe funcționarea în parametri optimi a echipamentelor hardware și software cât și o bună administrare a rețelei. Oferim suport specializat în administrarea rețelelor de date, serverelor, și echipamentelor de rețea.

BAZE DE DATE & SITE WEB

Aplicațiile business de tip ERP sau CRM, operează cu baze de date – care au nevoie de o administrare profesională precum și back-up-uri periodice. De asemenea oferim mentenanță și optimizare pentru site-ul web al companiei dumneavoastră.

AVANTAJE ALE UNUI ABONAMENT DE MENTENANȚĂ IT

  • Costuri mai mici la mentenanța echipamentelor IT, decât în cazul angajării unei persoane specializate în cadrul firmei dumeavoastră.
  • Beneficiați de expertiza unei echipe profesioniste, specializată pe multiple domenii IT.
  • Timp de intervenție și rezolvare a problemelor, garantat prin contract.
  • Suport de la distanță(remote), în funcție de situație, pentru a remedia problema în cel mai scurt timp posibil.

Un consultant din cadrul IBB IT SYSTEM este gata să vă răspundă întrebărilor și să vă ofere o soluție de mentenantă IT 100% personalizată.