Siguranța familiei și a proprietășii este o preocupare majoră pentru proprietarii de case. Sistemul de supraveghere instalat în casa dumneavoastră poate fi destul de costisitor, dar instalarea acestuia este accesibilă. Sistemele de securitate au evoluat în complexitate, unele dintre ele, necesitând serviciile profesionale ale unei firme acreditate, pentru instalare.

Serviciile profesionale de instalare a camerelor de securitate evaluează cerintele dumneavoastră și vă oferă un sistem care să se potrivească cel mai bine nevoilor, stilului dumneavoastră de viața și cerințelor particulare, în procesul de instalare a sistemului de securitate la domiciliu.

Serviciile profesionale de instalare a camerelor de securitate de la IBB IT SYSTEM sunt calitative astfel încat, veți avea siguranța că proprietatea dumneavoastră va fi supravegheata corespunzător.

Tipuri de sisteme de supraveghere la domiciliu

sisteme supraveghere

Sisteme de supraveghere pentru interior
Instalarea unui sistem de supraveghere pentru interior vă permite să păstrati înregistrările pe o perioada indelungată. Vă puteți supraveghea activitatea animalelor de companie sau a copiilor dumneavoastră, muncitorilor în construcții și reparatii, printre altele. Puteți alege să vizualizați live de la distanța sau sa revedeti inregistrările, la sfarsitul zilei.

Sisteme de supraveghere pentru exterior
Acestea sunt instalate în afara casei si sunt menite să descurajeze posibilii intruși. Serviciile profesionale IBB IT SYSTEM de instalare a camerelor de securitate includ instalarea de camere discrete sau mai degraba evidente, care sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice extreme fără a permite deteriorarea componentelor.

Tipuri de camere de supraveghere
Camerele rotative și cu zoom sunt cunoscute ca ăi camere PTZ ăi se pot roti înainte și înapoi, în sus și în jos, permițând mărirea ăi micșorarea cadrului de vizualizare. Aceste camere sunt ideale atunci când doriți să acoperiți o arie mai mare de vizualizare.
Camerele de supraveghere de tip DOME, după cum sugereazș și numele, au o cupola din material transparent pentru protecția camerei și sistemului de rotire. Acestea pot avea atât carcase exterioare, cât și interioare și pot fi destul de discrete.

Camere de supraveghere fixe
Camere de supraveghere fixe, odata fixate, vor înregistra întotdeauna imagini într-o zona prestabilită. Camerele Bullet au carcasă, camera și obiectivul în formă de glonț. Adesea, acest tip de camere de supraveghere au incluse LED-uri IR, ceea ce le face ideale pentru zonele cu lumină scăzută. Deoarece carcasa este sigilată, această cameră necesită întretinere minimă.

Camere de securitate IP includ de obicei un sistem integrat de vizualizare a înregistrărilor, fără a mai fi nevoie de dispozitive de stocare adiționale.

Cum aleg sistemul de supraveghere potrivit?
Alegerea dumneavoastră va fi influențată de mai mulți factori, cum ar fi bugetul dumneavoastrș, funcțiile pe care le căutați si locul în care intenționați să le instalați.

Sistemele de securitate analogice costă semnificativ mai puțin decât echivalentul lor digital, dar nu au anumite funcții, cum ar fi zoom-ul digital.

Sistemele de securitate analogice sunt, de asemenea, mai usor de instalat in ceea ce privește camerele de supraveghere, dar au o susceptibilitate mai mare de a fi compromise. Pe de altă parte, sistemele digitale au un cost mai mare, dar au caracteristici precum monitorizarea de la distanță. Fiind wireless, acestea sunt mai puțin vulnerabile la defectiunile rețelei.

Dacă trebuie să aveți camerele instalate în aer liber, veți avea nevoie de o carcasa rezistentă la intemperii. Acestea trebuie instalate, de asemenea, cu suflante și încalzitoare pentru diferite circumstanțe meteorologice. Caracteristicile camerei interioare pot include funcții precum adaptarea la lumina scazută pentru zonele slab iluminate. În acest caz, o camera cu funcții de zi / noapte ar putea fi ideală, deoarece trece automat într-un alt mod de luminozitate, în funcție de ora zilei.

Impotanța sistemelor de supraveghere
Iți protejează familia și obiectele de valoare. Acesta este poate cel mai evident motiv pentru care proprietarii de locuințe apelează la servicii profesionale de instalare a camerelor de securitate.

sisteme supraveghere

Sondajele indică faptul că o locuință fără sistem de alarmă este mai probabil să fie atacată, decât o casă care are instalat un sistem de supraveghere. Obiectele de valoare, cum ar fi electronicele, bijuteriile și alte bunuri sunt protejate, deoarece sistemul de securitate elimină riscul furturilor. Hoții vor fi speriați de declansarea alarmei sistemului de securitate, iar autoritățile locale sunt, de asemenea, înștiințate despre tentativa de intrare prin efractie. În plus, un sistem de supraveghere vă permite să vă monitorizați de la distanță casa.

Unele sisteme au, de asemenea, telecomenzi, prin care sistemul de securitate poate fi dezarmat sau armat. Luminile pentru casă și aerul condiționat pot fi, de asemenea, controlate prin sistemul de securitate. Prin această funcție, luminile pot fi aprinse noaptea, pentru a da iluzia că cineva este acasă.

Protejează casa de foc
Instalatorii de sisteme de supraveghere video la domiciliu au sisteme care nu numai că detectează și avertizează proprietarii, cu privire la prezența și sursa de caldură și înștiițează autoritățile locale. Detectoarele de fum pot fi capabile sa iși facă treaba, dar în cele mai multe cazuri, acestea nu sunt la fel de eficiente ca sistemele de securitate.

Reduce costurile de asigurare
Costul asigurării casei dumneavoastră va fi influențat de factori precum: tipul locuinței, locația, asiguratorul etc.
Asigurarea acoperă pierderi, cum ar fi cele cauzate de incendii și furt. Majoritatea companiilor de asigurare oferă până la 20% reducere odată ce o locuință este dotată cu un sistem de securitate.

Un sistem de securitate la domiciliu nu trebuie privit ca o cheltuială suplimentară. În realitate, la un nivel mare de risc, ar trebui să fie o necesitate.

Există o gamă largă de optiuni pe piață astăzi, prin care aveți garanția că primiți un sistem care să răspundă nevoilor dumneavoastră de buget și de securitate. Nu uitați că instalarea sistemului de securitate de catre profesioniști vă va asigura că lucrarea este facută corect.